Polityka Prywatnosci

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Rozwoj-Uwodzenie.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności, o czym użytkownicy serwisu zostaną poinformowani.

Każdego użytkownika i klienta serwisu oraz newsletterów należących do Rozwoj-Uwodzenie.pl  obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie http://www.rozwoj-uwodzenie.pl/polityka-prywatnosci

Korzystanie z serwisu jest jednoznaczne z akceptacją polityki prywatności.

Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę:

Rozwoj-Uwodzenie.pl nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/użytkowników swojego serwisu i newsletterów.

Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać serwisu, nie zapisywać się do newsletterów należących do Rozwoj-Uwodzenie.pl oraz nie nabywać produktów i usług oferowanych przez Rozwoj-Uwodzenie.pl

Dane Osobowe

W czasie korzystania z serwisów należących do Rozwoj-Uwodzenie.pl, możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych, poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Charakter podania danych jest dobrowolny. Dane są przetwarzane przez serwis Rozwoj-Uwodzenie.pl zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku. Podając swoje dane wyrażasz zgodę na otrzymywanie informacji handlowych przez właścicieli serwisu Rozwoj-Uwodzenie.pl.

Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.

Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

Serwis Rozwoj-Uwodzenie.pl zobowiązuje się do nie udostępniania Twoich danych osobowych innym podmiotom.

Subskrypcja bezpłatnych newsletterów (kursów)

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych newsletterów (kursów) należących do Rozwoj-Uwodzenie.pl wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego imienia i adresu e-mail. Pola te są obowiązkowe.

Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej newslettera (kursu). Adres e-mail jest niezbędny do tego, aby można było wysłać danemu czytelnikowi newsletter (kurs). Imię pozwala zwracać się do czytelników po imieniu.

Zamawianie usług i produktów

Zamawianie usług i produktów oferowanych przez Rozwoj-Uwodzenie.pl wymaga podania w odpowiednim formularzu pełniejszych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone.

Niezapowiedziane Wiadomości

Rozwoj-Uwodzenie.pl zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości Rozwoj-Uwodzenie.pl rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do serwisu, czasopism, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne, których rozsyłka została opłacona przez klientów i partnerów Rozwoj-Uwodzenie.pl

Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych Rozwoj-Uwodzenie.pl

Informacje komercyjne są filtrowane w stopniu, w jakim jest to możliwe, ograniczana jest ich objętość i wysyłane są sporadycznie.

Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe wpisane w komentarzach na Rozwoj-Uwodzenie.pl są ogólnodostępne.

Rozwoj-Uwodzenie.pl nie ma możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Inne formularze

Formularze znajdujące się gościnnie na serwisach należących do Rozwoj-Uwodzenie.pl i dotyczące usług, produktów, serwisów i czasopism nieobsługiwanych przez Rozwoj-Uwodzenie.pl nie podlegają Polityce Prywatności.

Cookies (Ciasteczka)

Niektóre obszary serwisów należących do Rozwoj-Uwodzenie.pl mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych.

Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Partnerzy

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są w serwisach i newsletterach należących do Rozwoj-Uwodzenie.pl

W przypadku pytań proszę pisać: sylwia@rozwoj-uwodzenie.pl

Wyłączenie Odpowiedzialności

Wszelkie treści publikowane na łamach serwisu Rozwoj-Uwodzenie.pl należy traktować w formie zabawy.